Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ петък в близост до

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ петък в близост до
Коментари Харесай

Възрастна жена е със счупена ръка, след като домашно куче я нападна в парка

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В петък наоколо до слънчевия часовник в Северния парк в столицата до момента в който се разхожда баба ми с нейна другарка, вижда две огромни одмашни кучета. Едното я връхлита, минава през нея, другото също. Тя пада и си чупи лявата китка, получава натъртвания. 

Това споделя внучката на пострадалата Цветослава Геланова пред камерата на Нова тв.

Кучетата не са били на мотив, а са се разхождали свободно. След случая собственичката им е избягала, разяснява младата жена. 

Тя не е оказала подпомагане на баба ми, уточни тя.

Вчера подадохме тъжба в Първо районно, а през днешния ден и на следващия ден ще подадем сигнал в Столичен инспекторат и в община Надежда. Нашето предпочитание е да има регулярни инспекции, защото в паркачесто ще видите нападателни породи кучета, които се разхождат без мотив и без намордник, което причина за съществени произшествия. В парка има камери и ние настояваме собственичката да се намери и да си поеме отговорността, разяснява тя.

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР